Personvern for Norgesgjerde

GDPR – Personvernerklæring for NORGESGJERDE® AS

 

Personvern, nettbasert og skriftlig behandling av personopplysninger.

Denne personvernerklæringen er gjeldende for NORGESGJERDE® AS sine nettsteder og personlig kontakt.

NORGESGJERDE® AS, Org.nr. 995 453 037 er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden norgesgjerde.no eller ved personlig kontakt.

 

1. Personopplysninger som innhentes/behandles:

NORGESGJERDE® AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato - og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

NORGESGJERDE® AS ber om informasjon som:

  • Navn og/eller firmanavn.

  • Kontaktperson

  • Registrert adresse, faktura- og leveringsadresse

  • Telefonnummer og e-postadresse

  • Informasjon om din bruk av vår nettsider, i form av bl.a., hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

 

2. Hvordan informasjon samles inn?

NORGESGJERDE® AS samler inn opplysninger gjennom forespørsel- kontaktskjema på vår nettside eller ved direkte kontakt ved besøk på vår stand på messer/utstillinger eller ved telefonisk kontakt med firmaet eller via sosiale medier.  Oppgitt informasjonen er frivillig.  Skulle en velge å ikke oppgi slike opplysninger, kan vi være forhindret fra å komme i kontakt med deg eller gi deg de opplysninger du selv ønsker.

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

  • For å kunne ta kontakt, direkte eller via vårt salgsapparat

  • For å kunne sende relevant informasjon, du som kunde spør om

  • For å kunne tilby våre produkter samt for å kunne yte god kundeservice

Vi oppretter profil på bakgrunn av informasjon som er oppgitt, for å kunne tilby deg de mest relevante produkter til Deres formål samt å yte god kundeservice.  Profilene baseres kun på de informasjoner som du frivillig har gitt oss, og vi henter ikke inn informasjon for ovennevnte formål fra tredjeparter.

 

3. Google Analytics

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende i Google Analytics.  Formålet er å forbedre brukeropplevelser og kunne se effekten av våre annonseringskampanjer.  Vi ser hvor mange som besøker vårt nettsted, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer i tid, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

 

4. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på messer/utstillinger, direkte henvendelser til vår kontor/selgere/samarbeidspartnere hvor informasjon blir oppgitt samt meldinger via sosiale medier og kontakt via vår webside lagres i vårt CRM-system som samler slik kunderelaterte informasjon.

 

5.  Hvordan slettes opplysningene?

Denne informasjonen vil bli slettet på oppfordring ved å kontakte NORGESGJERDE® AS. Personopplysningene deles ikke med noen utenforstående tredjeparter. Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensning er i behandlingen av personopplysninger i h.t. personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.                                                                                                                                          

 

Dersom du mener NORGESGJERDE® AS ikke har overholdt dine rettigheter i h.t. personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon her er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.